ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΟΥ

Αν το αυτοκίνητό σου σταματήσει, προσπαθείς να το φτιάξεις μόνη σου;;

Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο μέχρι τέλος του μήνα!

Ξεκίνα την αλλαγή σήμερα, και μην αφήσεις αυτήν την ευκαιρία να πάει χαμένη!

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Γεια σας

Είμαι η Έφη Χατζηπρόιου Κεχαγιά και βοηθώ μικρομεσαίους επιχειρηματίες να προβάλλουν την επιχείρηση τους μέσα από τα Social media με το μάρκετινγκ περιεχομένου.

Έχω παρακολουθήσει τα προγράμματα της Άννας και τις ομάδες της για την online επιχειρηματικότητα. Η αλήθεια είναι ότι απέκτησα πολλές γνώσεις από αυτές, πραγματικά όμως πολλές γνώσεις και είχα μπερδευτεί.

Δεν ήξερα πώς να ξεκινήσω. Αποφάσισα να κάνω το  booster μαζί της για να τα βάλλω όλα αυτά σε μια σειρά.

Στην πρώτη δίωρη συνάντηση που είχαμε, πραγματικά η βοήθεια της ήταν ανεκτίμητη. Οι γνώσεις της, η εμπειρία της και οι ιδέες της με καθοδήγησαν να εφαρμόσω όλα αυτά που είχα μάθει, στις σελίδες μου, στις αναρτήσεις μου και το κυριότερο στην στρατηγική μου.

Οι οδηγίες της και οι συμβουλές της για το τι έπρεπε να κάνω, ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν. Οι στόχοι μου έγινα πλέον συγκεκριμένοι, το περιεχόμενο μου στοχευμένο και το σχέδιο επιτυχίας πιο ολοκληρωμένο.

Έμαθα να παρουσιάζω τον εαυτό μου με επαγγελματικό τρόπο και με αυτοπεποίθηση. Ξεκίνησα να δημιουργώ περιεχόμενο με πρόγραμμα και στρατηγική.

Και στην επαναλαμβανόμενη ωριαία συνάντηση που είχαμε μετά από ένα μήνα, συζητήσαμε την όποια δυσκολία συνάντησα, κάτι που δεν κατάλαβα ή κάτι που με είχε δυσκολέψει ή με δυσκόλευε ακόμα και εκείνη την στιγμή.

Είδαμε μαζί πως εφάρμοσα τις συμβουλές της και αν χρειαζόταν να κάνω κάτι ακόμα.

Η όλη εμπειρία από αυτή την υπηρεσία booster που προσφέρει η Άννα, ήταν πάρα πολύ θετική και την συστήνω ανεπιφύλακτα για όποια θέλει ένα σπρώξιμο, ένα boost, όπως λέει και το όνομα άλλωστε της υπηρεσίας της, για να ξεκινήσει ή να πάει παρακάτω. Να πάει παρακάτω προς τα όνειρα της, προς τα εκεί που έχει στόχο, προς την επιτυχία. 

ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ; ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΕΙΔΙΚΟΥ;

ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!

BOOSTER SESSION COACHING PROGRAMME

Αυτό το πρόγραμμα είναι ιδανικό για εσάς που έχετε δοκιμάσει τα πάντα χωρίς αποτέλσμα, θέλετε να λύσετε τις απορίες σας, να αποκτήστε ξεκάθαρο όραμα για το μέλλον της επιχείρησής σας, να ξεμπλοκάρετε τις σκέψεις σας και να βάλετε πρόγραμμα δράσης για την υλοποίηση των στόχων σας!

 

Είναι ένα εντατικό δίωρο 1-1 coaching πρόγραμμα κατά τη διάρκεια του οποίου εξετάζουμε σε βάθος την επιχείρησή σας και σας δίνω τις κατάλληλες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να έχετε μεγαλύτερη ορατότητα στο διαδίκτυο και καλύτερη ανταπόκριση από τους πελάτες. Θα έχουμε μια ακόμα συνάντηση μετά από έναν μήνα για να δούμε πού βρίσκεται η επιχείρησή σας και εάν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια.

 

Τιμή συνεδρίας και follow up: 300€

Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο μέχρι τέλος του μήνα!

Ξεκίνα την αλλαγή σήμερα, και μην αφήσεις αυτήν την ευκαιρία να πάει χαμένη!

© Copyrights by Anna Wilson Coaching. All Rights Reseved.