Ας δουλέψουμε μαζί

Ο στόχος μου είναι να βοηθήσω αποφασισμένες και φιλόδοξες γυναίκες να δημιουργήσουν και να ζήσουν τη ζωή που πάντα ήθελαν. Mέσω μιας εμπιστευτικής σχέσης one-to-one, αποκτούμε επίγνωση των προσωπικών μας αδυναμιών αλλά και των δυνατοτήτων μας και αναπτύσσουμε νέες δεξιότητες, στρατηγικές και προοπτικές για να αντιμετωπίσουμε όσες προκλήσεις δεν μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε παλιότερα.

ΟΜΑΔΙΚΟ ONLINE ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

Το πρόγραμμα «12 Βήματα για πληρότητα κρατήσεων & υπεροχή" είναι το μοναδικό ολοκληρωμένο Ελληνικό διαδικτυακό πρόγραμμα διαδικτυακής επιχειρηματικής ανάπτηξης για γυναίκες επιχειρηματίες! Καλύπτει ΟΛΑ τα βασικά στοιχεία που χρειάζεται να γνωρίζει η κάθε επαγγελματίας για να χτίσει γερά θεμέλια μίας επιτυχημένης και κερδοφόρας επιχείρησης. Η διάρκεια του προγράμματος είναι 6 μήνες και περιλαμβάνει 11 ζωντανές ομαδικές συνεδρίες, που συνοδεύονται από βιβλιάρια εργασιών. Επιπλέον, όλοι οι συμμετέχοντες έχουν την υποστήριξη μιας ιδιωτικής ομάδας στο Facebook με ζωντανές συνεδρίες για ερωτήσεις και απαντήσεις κάθε δεύτερη εβδομάδα!

 

Οι εγγραφές θα ανοίξουν πολύ σύντομα... Κάντε εγγραφή στη λίστα αναμονής για να μην το χάσετε!

Συνεργάζομαι με την Άννα έξι μήνες. Έχω πάρα πολλά να πω για την γλυκιά αυτή κοπέλα που βρέθηκε στον δρόμο μου τυχαία (τουλάχιστον ετσι νόμιζα στην αρχή γιατί μετά απο την καθοδήγηση της ανακάλυψα οτι τίποτα δεν είναι τυχαίο, εμείς προκαλούμε την τύχη μας ). Σαν προσωπικότητα εχω να πω ότι είναι το πιο ενθαρρυντικό, καλοπροαίρετο, θετικό πλάσμα που έχω γνωρίσει. Σε παίρνει από το χεράκι και σου δείχνει βήμα βήμα τι πρέπει να κάνεις για να αναδειχτεί η δουλειά σου που τόσο πολύ αγαπάς, πως να θέτεις στον εαυτό σου στόχους και όρια. Όλοι νομίζουμε οτι έχουμε στοχους και εγώ αυτό νόμιζα όμως στην πραγματικότητα πριν αρχίσω να δουλεύω με την Άννα απλά έτρεχα χωρίς σταματημό αλλα χωρίς να ανταμείβομαι για τον κόπο μου. Τώρα πια μετά απο έξι μήνες έχω ένα μονοπάτι προς την κορυφή των στόχων μου και τους κατακτώ καθημερινά βήμα βήμα. Άννα μου το ευχαριστώ είναι πραγματικά τόσο λίγο. Χαίρομαι που δουλεύω μαζί σου θα σε ακολουθώ πιστά γιατί θεωρώ ότι πάντα θα δίνεις και έχεις τόσα πολλά. Σε ευχαριστώ

Αλεξία Παπαδοπούλου

Αλεξία Παπαδοπουλου, ιδιοκτητρια του byalexia
Στέλλα Λίβα

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκπαιδευτικές ενότητες που καλύπτουν βασικές και ουσιαστικές ανάγκες προκειμένου να μπουν σωστά θεμέλια για την επαγγελματική-κ όχι μονο-ανάπτυξη. Κατά την διάρκεια του προγράμματος άλλαξα και βελτίωσα την καθημερινότητα μου και την δουλειά μου! Κέρδισα τέτοιες οδηγίες και γνώσεις που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να τις ανακαλύψω μόνη μου, θα έχανα πολύτιμο χρόνο κ ίσως σε βάθος χρόνου να τα εγκατέλειπα. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία γεμάτη χαρά, απίστευτα συναισθήματα, με καλλιέργεια δύναμης και ελπίδας! Anna Wilson is the best!

Στέλλα Λίβα

Company Name

Είμαι ευγνώμων στην Άννα για όλα όσα μας έδωσε μέσα από αυτό το πρόγραμμα "12 Βήματα Για Πληρότητα Κρατήσεων & Υπεροχή".. έγινα πιο έμπειρη σχετικά με την διαχείριση της επιχείρησης μου και προσπαθώ πάντα να συμβουλεύομαι τις σημειώσεις μου...δεν υπαρχει καλυτερη και..... Αννα μου σ ευχαριστω για ολα....

Ιωάννα Ανέτα

Ιωάννα Ανέτα

BOOSTER SESSION 

COACHING

PROGRAMME

Αυτή η επιλογή είναι ιδανική αν χρειάζεστε έναν ειδικό για την επιχείρησή σας, και συμβουλές σχετικά με το τι σας λείπει, τι μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε ή τι να κάνετε για να αποκτήσετε περισσοτέρους πελάτες.


Πρόκειται για μία συνεδρία 2 ωρών one-to-one, κατά τη διάρκεια της οποίας θα ελέγξω σε βάθος την επιχείρησή σας, θα σας παρέχω τις απαραίτητες συμβουλές, όπως επίσης θα θέσουμε και ένα πλάνο δράσης με εργασίες και βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε. Μετά από έναν μήνα, θα έχουμε μια επαναληπτική συνέδρια ώστε να δούμε πού βρίσκεστε και αν απαιτείται περαιτέρω δράση.

 

Τιμή ανά συνεδρία 300€

Τι είναι το Booster πρόγραμμα και για ποιους είναι; Δες το βίντεο παρακάτω.

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Άννα, η δίωρη εμπειρία μου μαζί της με βοήθησε πραγματικά να βάλω σε τάξη την online επιχείρηση μου και να ανοίξω τους ορίζοντες του μυαλού μου. Να τονίσω ότι στο εξωτερικό οι άνθρωποι είναι πολύ πιο μπροστά από εμάς εδώ στην Ελλάδα.Το πρόγραμμά της είναι πολύ οικονομικό σε σχέση με αυτά που προσφέρει και με αντίστοιχα στην Ελλάδα!!! Καλή επιτυχία σε ότι κάνεις, είσαι επαγγελματίας!!! 

Μαρία Αγογλωσσάκη

Θέλω να καταθέσω δυο λόγια από καρδιάς. Ακολούθησα το Booster πρόγραμμα για την on line επιχείρηση μου,η οποία βρισκόταν σε απόλυτη στασιμότητα και εγώ στα μαύρα σκοτάδια. Μου έδειξε δρόμους προόδου και επιτυχίας, των οποίων την ύπαρξη ούτε καν φανταζόμουν. Με στήριξε , με συμβούλεψε, με καθοδήγησε, με παρότρυνε....Την ευχαριστώ! Είναι το πιο ουσιαστικό βήμα που έχω κάνει έως τώρα για την επιχείρηση μου!!

Ρούλα Πασχαλίδου

VIP SIGNATURE 1-1

COACHING PROGRAMME

Μαζί θα έχουμε τη δυνατότητα να μεταφράσουμε τη θεωρία για την επιχειρηματική επιτυχία σε πραγματικά και επιτυχημένα βήματα. Βήματα τα οποία τα ακολούθησαν και άλλες γυναίκες επιχειρηματίες και είδαν τις επιχειρήσεις τους να ανθίζουν, κατακτώντας τους οικονομικούς τους στόχους, μετατρέποντας το περιεχόμενο και τη γνώση σε μια συναρπαστική μαθησιακή εμπειρία προσανατολισμένη στις ανάγκες της επιχείρησής τους. Έτσι μπορείς κι εσύ να ανεβάσεις το επίπεδο της επιχείρησης και της ζωής σου.


Οι ερωτήσεις γύρω από τις οποίες θα δουλέψουμε:
- Πώς μπορώ να γίνω πιο αποτελεσματική και να νικήσω την αναβλητικότητα;
- Πώς να ξεπεράσω τα εμπόδια μου;
- Πώς μπορώ να αλλάξω τον τρόπο σκέψης και τη συμπεριφορά μου στη δουλειά μου και την επιχείρησή μου;
- Τι με παρακινεί; Ποια θέλω να είμαι; Πώς μπορώ να κάνω τη διαφορά; Πώς μπορώ να πετύχω πραγματικά τους στόχους μου;
- Πώς να ξεχωρίσω από τον ανταγωνισμό; Πώς να προσελκύω τους ιδανικούς μου πελάτες;
- Πώς να πετύχω συνεχή ροή από πελάτες χωρίς άγχος;
- Πώς να αναπτύξω την επιχείρησή μου και να την πάω στο επόμενο στάδιο;

Είναι δυνατόν μέσα σε λίγες ώρες να αλλάξει το “παιχνίδι” για την εταιρεία μου;


Πιο συγκεκριμένα, όταν δουλέψουμε μαζί θα σε βοηθήσω:


• Να πετύχεις τους οικονομικούς σου στόχους, ενώ κάνεις αυτό που αγαπάς και να βρεις τους ιδανικούς πελάτες για την επιχείρησή σου.


• Να έχεις μια αισιόδοξη και δυναμική προσέγγιση της καθημερινότητας, χωρίς να χάνεις σημαντικές στιγμές από την οικογενειακή και προσωπική σου ζωή.


• Να αποκτήσεις διαύγεια σχετικά με το επαγγελματικό σου όραμα και ξεκάθαρους στόχους.


• Να σχεδιάσεις μια συστηματική και πρακτική πορεία δράσης για να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου και μία στρατηγική πρακτικής επιτυχίας.


• Να αποκτήσεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να εμπνέεις τις υπόλοιπες γυναίκες που αναζητούν μία θέση στον επιχειρηματικό κόσμο.


• Να αναπτύξεις μια κερδοφόρα και βιώσιμη δημιουργική επιχείρηση, εστιάζοντας σε αυτό που ξέρεις να κάνεις καλά.


• Να αμείβεσαι για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σου δημιουργώντας ένα επαρκές εισόδημα για σένα και την οικογένεια σου.


• Να αναπτύξεις στρατηγικές για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή επαναπροσδιορίζοντας και αλλάζοντας τη νοοτροπία σου.


• Να προσδιορίσεις τις δυνάμεις σου και να τις εκμεταλλευτείς στο έπακρο.

 

Αναλαμβάνω μόνο έναν περιορισμένο αριθμό one-to-one προγραμμάτων κάθε χρόνο, για να διασφαλίσω την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρω. Η συνεδρίες είναι ιδανικές για εσάς που χρειάζεστε την πλήρη προσοχή μου στην επιχείρησή σας, με χειροπιαστά παραδείγματα και παραινέσεις για την καλύτερη λειτουργία της.


Το πρόγραμμα διαρκεί 3 μήνες και περιλαμβάνει 10 συνεδρίες one-to-one. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε μένα μέσω email ή Messenger, απαντήσεις σε καίρια επιχειρηματικά θέματα και συμβουλές επαγγελματικής επιτυχίας. Όλες οι συνεδρίες προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες σας και με γνώμονα την επιτυχία της επιχείρησής σας.


Τιμή για το πρόγραμμα 2000€

Σοφία Φραγκιαδουλάκη

Δουλεύω εδώ και 3 μήνες με την Άννα μέσω του VIP 1-1 πρόγραμμα και πραγματικά έχω δει την επιχείρηση μου να πηγαίνει όλο και καλύτερα . Με έχει βοηθήσει παρά πολύ και έχω κάνει πραγματικά μεγάλη πρόοδο !!! Μαθαίνω συνεχώς κάτι καινούριο !!Δεν σταματάω ποτέ να μαθαίνω πράγματα μαζί της ανυπομονώ κάθε μέρα τι νέο θα μάθω . Νιώθω τυχερή που τη γνώρισα είναι πολύ καλό παιδί και θέλει πραγματικά να βοηθήσει !!! Προσωπικά συμμετέχω σε όλα τις τα προγράμματα δεν μπορώ να χάσω τίποτα !!! Άννα μου σ ευχαριστώ πολύ για όλα είσαι θησαυρός !!!!!

Σοφία Φραγκιαδουλάκη

Άννα Γουίλσον

Business Success & Freedom Coach

American Union of NLP, Business Coach, Sales Psychology Expert, Launching Online Courses Expert.

© Copyrights by Anna Wilson Coaching. All Rights Reseved.