Μεγαλύτερη σιγουριά, καλύτερος έλεγχος, μεγαλύτερο εισόδημα και περισσότερος χρόνος με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Αννα Γουίλσον

1-1 Coaching 2 ώρες

3 Μήνες 1-1 Coaching

6 Μήνες Ομαδικό Πρόγραμμα

Όλα ξεκίνησαν την περίοδο που η ιστοσελίδα της επιχείρησής μου για την διοργάνωση γάμων συμπλήρωνε ένα χρόνο online κι εγώ αναρωτιόμουν "Γιατί δεν έχω πελάτες;" Πίστευα πως κάτι δεν κάνω σωστά. Ήξερα ότι μου λείπει η γνώση γιατί έβλεπα άλλες wedding planners από τη σχολή μου να διαπρέπουν στη διεθνή αγορά. ‘Έτσι, ξεκίνησα να ψάχνω τι μπορούσε να με βοηθήσει. Μίλησα με την καθηγήτρια μου από τη σχολή ρωτώντας την πώς θα μπορούσα να βάλω την επιχείρησή μου μπροστά στα μάτια των πελατών μου κι εκείνη μου απάντησε με τη φράση κλειδί: "πρέπει να έχεις σωστό marketing".


Νόμιζα ότι η επιτυχία θα ερχόταν απλώς αν είχα μία ιστοσελίδα ή μία σελίδα στο Facebook και αυτό θα ήταν αρκετό για να με βρουν οι πελάτες μου και να θέλουν να συνεργαστούν μαζί μου. Αυτό όμως ήταν πολύ μακριά από την πραγματικότητα.


Επιπλέον, δούλευα part-time σε ένα καφέ-εστιατόριο για να μπορέσουμε να βγάζουμε τα έξοδά μας σαν οικογένεια και ενώ τα χρήματα δεν μας περίσσευαν, ήξερα ότι έπρεπε να επενδύσω στον εαυτό μου για να μάθω αυτά που δεν γνώριζα και να αυξήσω τις πωλήσεις μου επενδύοντας στην εταιρεία μου. Όλα αυτά με οδήγησαν στο να γνωρίσω την business coach με την οποία συνεργάστηκα.


Έτσι, πήρα ένα επιχειρηματικό δάνειο για να καταφέρω να επενδύσω στην εταιρεία μου και με την καρδιά μου γεμάτη άγχος αλλά και ελπίδα αποφάσισα να την προσλάβω. Ο λόγος που την εμπιστεύτηκα ήταν γιατί είχε περάσει ακριβώς αυτό που περνούσα και ήξερε ακριβώς τα βήματα που έπρεπε να κάνω για να πάω στο επόμενο επίπεδο. Εκείνη μου έμαθε πώς να "φαίνομαι" στο διαδίκτυο, πως να οργανώνω τη σκέψη μου, πως να γίνω αυτή που πάντα ονειρευόμουν! Η ζωή μου δεν θα ήταν η ίδια χωρίς την εμπιστοσύνη που έδειξα στην coach μου αλλά και τη σιγουριά για την επιτυχία μου. Έμαθα πως πρέπει να επενδύεις στην επιχείρησή σου για να φτάσεις εκεί που θέλεις. Η εμπειρία μου με την business coach μού έδειξε πως το απόλυτο είναι εφικτό και πως η επιτυχία είναι επιλογή.

 

Ξεκίνησα να προσφέρω υπηρεσίες business coaching γιατί ξέρω ότι κι εσύ μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου, μπορείς να κερδίσεις τα χρήματα που επιθυμείς και μπορείς να έχεις τη ζωή που πάντα ήθελες, και θα σου το αποδείξω σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας. Μαζί θα βρούμε τον τρόπο να έχεις τη ζωή που σε εκφράζει και να μπορείς να αποφασίζεις αν πρόκειται να εργαστείς ή να περάσεις τη μέρα σου με την οικογένειά σου!


Η δουλειά μου κινείται γύρω από την πεποίθηση ότι δεν χρειάζεται να διαλέξεις ανάμεσα στην οικογένεια και την καριέρα. Μπορείς να κάνεις και τα δύο. Εξάλλου αυτό το κάνω πράξη και θα το διαπιστώσεις όταν με γνωρίσεις!

7 Βήματα για την αύξηση της online ορατότητας της επιχείρησής σας

7 Βήματα για την αύξηση της online ορατότητας της επιχείρησής σας 

Κατεβάστε το ΔΩΡΕΑΝ εγχειρίδιο για να μάθετε πώς μπορείτε με 7 απλά βήματα να αυξήσετε την online ορατότητα της επιχείρησής σας έτσι ώστε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Συνεργάζομαι με την Άννα έξι μήνες. Έχω πάρα πολλά να πω για την γλυκιά αυτή κοπέλα που βρέθηκε στον δρόμο μου τυχαία (τουλάχιστον ετσι νόμιζα στην αρχή γιατί μετά απο την καθοδήγηση της ανακάλυψα οτι τίποτα δεν είναι τυχαίο, εμείς προκαλούμε την τύχη μας ). Σαν προσωπικότητα εχω να πω ότι είναι το πιο ενθαρρυντικό, καλοπροαίρετο, θετικό πλάσμα που έχω γνωρίσει. Σε παίρνει από το χεράκι και σου δείχνει βήμα βήμα τι πρέπει να κάνεις για να αναδειχτεί η δουλειά σου που τόσο πολύ αγαπάς, πως να θέτεις στον εαυτό σου στόχους και όρια. Όλοι νομίζουμε οτι έχουμε στοχους και εγώ αυτό νόμιζα όμως στην πραγματικότητα πριν αρχίσω να δουλεύω με την Άννα απλά έτρεχα χωρίς σταματημό αλλα χωρίς να ανταμείβομαι για τον κόπο μου. Τώρα πια μετά απο έξι μήνες έχω ένα μονοπάτι προς την κορυφή των στόχων μου και τους κατακτώ καθημερινά βήμα βήμα. Άννα μου το ευχαριστώ είναι πραγματικά τόσο λίγο. Χαίρομαι που δουλεύω μαζί σου θα σε ακολουθώ πιστά γιατί θεωρώ ότι πάντα θα δίνεις και έχεις τόσα πολλά. Σε ευχαριστώ

Αλεξία Παπαδοπούλου

Αλεξία Παπαδοπουλου, ιδιοκτητρια του byalexia
Στέλλα Λίβα

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκπαιδευτικές ενότητες που καλύπτουν βασικές και ουσιαστικές ανάγκες προκειμένου να μπουν σωστά θεμέλια για την επαγγελματική-κ όχι μονο-ανάπτυξη. Κατά την διάρκεια του προγράμματος άλλαξα και βελτίωσα την καθημερινότητα μου και την δουλειά μου! Κέρδισα τέτοιες οδηγίες και γνώσεις που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να τις ανακαλύψω μόνη μου, θα έχανα πολύτιμο χρόνο κ ίσως σε βάθος χρόνου να τα εγκατέλειπα. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία γεμάτη χαρά, απίστευτα συναισθήματα, με καλλιέργεια δύναμης και ελπίδας! Anna Wilson is the best!

Στέλλα Λίβα

Στέλλα Λίβα

Δουλεύω εδώ και 6 μήνες με την Άννα στο πρόγραμμα της το VIP 1-1 και πραγματικά έχω δει την επιχείρηση μου να πηγαίνει όλο και καλύτερα . Με έχει βοηθήσει παρά πολύ και έχω κάνει πραγματικά μεγάλη πρόοδο !!! Μαθαίνω συνεχώς κάτι καινούριο !!Δεν σταματάω ποτέ να μαθαίνω πράγματα μαζί της ανυπομονώ κάθε μέρα τι νέο θα μάθω . Νιώθω τυχερή που τη γνώρισα είναι πολύ καλό παιδί και θέλει πραγματικά να βοηθήσει !!! Προσωπικά συμμετέχω σε όλα τις τα προγράμματα δεν μπορώ να χάσω τίποτα !!! Άννα μου σ ευχαριστώ πολύ για όλα είσαι θησαυρός !!!!!

Σοφία Φραγκιαδουλάκη


Featured in


25%
25%
25%
25%

Επικοινωνήστε μαζί μου

0044 7936008660

Δωρεάν 30' Συνεδρία 

© Copyrights by Anna Wilson Coaching. All Rights Reseved.