ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ "ΚΑΤΑΚΤΗΣΕ ΤΟ" CLUB ΜΕΛΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟI ΑΚΟΛΟΥΘΟI, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡOI ΠΕΛΑΤΕΣ,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

 

Εάν έχεις μεγάλες ιδέες και όνειρα,  έχουμε τη γνώση να σε βοηθήσουμε να τα κατακτήσεις!

Μπορείς ΑΝΕΤΑ να φτιάξεις μια πετυχημένη επιχείρηση! Eφόσον το έχουν καταφέρει άλλες γυναίκες, είμαι σίγουρη πως μπορείς κι ΕΣΥ!

Καμιά φορά αισθάνεσαι ότι είναι αδύνατο να πετύχεις. 

Μερικές φορές το να προσπαθείς μόνη σου να καταφέρεις τα πάντα μπορεί να σου δημιουργήσει αίσθημα υπερκόπωσης, με συνέπεια να αισθάνεσαι μπερδεμένη.

 • ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

  "Δεν έχω χρήματα για να επενδύσω"

 • ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ

  "Φοβάμαι πως δεν είμαι αρκετά καλή"

 • ΑΥΤΟ-ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ

  "Δεν έχω χρόνο"

 • ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ

  "Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω?!"

ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΑΠΛΑ, ΑΛΛΑ ΠΩΣ;

Οι πιο επιτυχημένοι επιχειρηματίες έχουν αυτά τα κοινά χαρακτηριστικά:

 • Σαφές όραμα και σωστή νοοτροπία.

 • Τεχνογνωσία μάρκετινγκ.

 • Καταπληκτικές επαφές και δημόσιες σχέσεις.

 • Προθυμία να επενδύσουν στον εαυτό τους για να εξελιχθούν.

TO ΚΑΤΑΚΤΗΣΕ ΤΟ CLUB ΜΕΛΩΝ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΒΗΜΑ - ΒΗΜΑ ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ONLINE ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.

Γεια σου καλή μου,

Είμαι η Άννα Γουίλσον

Ιδρύτρια του "ΚΑΤΑΚΤΗΣΕ ΤΟ" club μελών.

Ξέρω πόσο δύσκολη και χαοτική μπορεί να είναι η προσπάθεια να χτίσεις μια επιτυχημένη επιχείρηση. Ξεκίνησα την πρώτη μου επιχείρηση το 2015 χωρίς να ξέρω τι έκανα…

 

Από τότε έχω καταφέρει να:

 • Φτάσω την πρώτη μου επιχείρηση, την Greek Dream Planners από 0 πελάτες σε πληρότητα κρατήσεων.
 • Έχω αναγνωρισιμότητα σε διεθνή περιοδικά γάμου όπως το BRIDES MAGAZINE, PERFECT WEDDING MAGAZINE και άλλα πολλά.
 • Έχω ένα σταθερό εισόδημα από £5,000 εώς £10,000 το μήνα από επαναλαμβανόμενες πηγές εισοδήματος.
 • Έχω συνεχή ροή από ιδανικούς πελάτες στην επιχείρηση μου μέσω της σωστής στρατηγικής marketing που ακολουθώ.
 • Έχω μια ενεργή όμαδα στο Facebook με 1086 γυναίκες επιχειρηματίες που βοηθάνε και υποστηρίζουν η μία την άλλη. 

Δημιούργησα το ΚΑΤΑΚΤΗΣΕ ΤΟ CLUB για να δώσω την δυνατότητα σε όσες περισσότερες γυναίκες επιχειρηματίες μπορώ, να μάθουν πώς το έχω κάνει εγώ και πώς μπορούν να το κάνουν κι αυτές.

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕ ΤΟ CLUB

Το πρώτο κορυφαίο διαδικτυακό club μελών για γυναίκες επιχειρηματίες σε όλη την Ελλάδα με άμεση πρόσβαση σε εκπαιδευτικά επιχειρηματικά μαθήματα σε τομείς ανάπτυξης και διαχείρισης. Παρουσιασμένα από ειδικούς πάνω σε θέματα που τους ενδιαφέρουν, για να μπορούν να έχουν πραγματικά αποτελέσματα, για να μπορούν να φτάσουν την επιχείρησή τους στην επιτυχία καθώς και να αναπτύξουν σύνδεση με άλλες επιχειρηματίες στη χώρα μας.

 

ΜΑΙΡΗ ΚΟΛΟΒΟΥ

Η αλήθεια είναι ότι ήμουν αρκετά διστακτική στην αρχή με όλα αυτά που υποσχόταν μια τέτοια ομάδα. Αρκεί όμως να γνωρίσει κανείς την Anna Wilson. Είναι ακριβώς ο τύπος του ανθρώπου που αμέσως σε "ξεκλειδώνει" και σου εμπνέει εμπιστοσύνη όχι μόνο τις γνώσεις της που τις μοιράζεται απλόχερα μαζί σου αλλά και με το ύφος της καλύτερης φίλης σου. Η Anna είναι πάντα εκεί να σε βοηθήσει, να σε μάθει, να σε ξεμπλέξει και να σου δείξει ότι χρειαστείς, πολλές φορές εις βάρος του δικού της χρόνου. Και μετά μπορείς να αφεθείς στην αγκαλιά της καλύτερης ομάδας. Νομίζω ότι το ΚΑΤΑΚΤΗΣΕ ΤΟ CLUB είναι η καλύτερη επένδυση που έκανα για μένα και την επιχείρησή μου.

Μαίρη Κολοβού

 Ως full time εργαζόμενη μητέρα που αποφασίζει να ασχοληθεί με διαδικτυακή επιχείρηση με προοπτική εξέλιξης, θα σου πω ότι στο ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ CLUB βρήκα υποστήριξη , έμπνευση και καταρτισμένη καθοδήγηση!
Δεν θα νιώσεις μετέωρη, να χάνεσαι στην πληροφορία, γιατί πάντα είναι εκεί η Άννα να σε προσγειώσει. Με τα εβδομαδιαία ομαδικά Q&A, σου λύνει απορίες και με τα μηνιαία Workshops με τους επαγγελματίες καλεσμένους, σε εκπαιδεύει! Η κάθε γυναίκα επιχειρηματίας του Club, με την ιστορία και την πορεία της, σου μεταφέρει την εμπειρία και ενίοτε την βοήθειά της.
Προσωπικά θα πω ότι η αλληλοβοήθεια μεταξύ των μελών είναι πολύ σημαντική τόσο στο ξεκίνημα όσο και στην εξέλιξη! Ακόμη το σκέφτεσαι??

Στέλλα 

Στέλλα

TΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕ ΤΟ CLUB ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ....

ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ

Δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε;
Θα σας βοηθήσουμε να εστιάσετε την προσοχή σας στα πρώτα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

 • Διαδρομή Επιτυχίας

  Θα σας καθοδηγήσουμε βήμα-βήμα στις 5 φάσεις της οικοδόμησης μιας εξαιρετικά επιτυχημένης επιχείρησης. Από τη ανάπτυξη της νοοτροπίας για την επιτυχία, έως την αύξηση του κοινού σας και την απόκτηση πελατών.

 • Επιλογή Μαθήματος

  Αποφασίστε τι θέλετε να πετύχετε και επιλέξτε το σχετικό μάθημα που θα σας βοηθήσει να το κάνετε. Ή ακολουθήστε μία από τις εξειδικευμένες μαθησιακές μας διαδρομές, που σας καθοδηγεί στις κύριες τάξεις που χρειάζεστε για να πετύχετε.

 • Μηνιαία Εκπαιδευτικά Workshops

  Κάθε μήνα θα σας εκπαιδεύουμε πάνω σε ένα θέμα στο οποίο θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας για να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε με αποτελεσματικό τρόπο την online επιχείρηση σας.

 • Υποστήριξη Της Κοινότητας

  Θα έχετε  την υποστήριξη από τα μέλη της κοινότητας.

ΧΡΥΣΑ ΧΑΣΑΠΗ

Το κατέκτησε το club είναι η καλύτερη επένδυση που κάνω για τον εαυτό μου και για την επιχείρηση μου! Μαθαίνω τόσα πολλά πράγματα και γνωρίζω πολλές γυναίκες επιχειρηματίες που η μία βοηθά την άλλη για έναν και μόνο σκοπό ..Την επιτυχία! Η Άννα είναι δίπλα μας κάθε στιγμή και μας παροτρύνει να συνεχίσουμε και να μείνουμε σταθερές στον στόχο μας! Είναι η φίλη που θα ήθελες να έχεις δίπλα σου και να την συμβουλευεσαι ανά πάσα ώρα και στιγμή!

Χρύσα Χασάπη

 Το ΚΑΤΑΚΤΗΣΕ ΤΟ CLUB είναι απαραίτητο για κάθε γυναίκα επιχειρηματια, είτε ξεκινάει τώρα, είτε έχει ήδη την επιχείρηση της αλλά θέλει βελτίωση ώστε να πετύχει! Το καλύτερο για εμένα είναι τα workshops από όπου μπορείς να αντλησεις πολλές χρήσιμες πληροφορίες, ενώ και στα εβδομαδιαία Q&A μπορείς να συζητήσεις με τα άλλα μέλη (και φυσικά την Άννα) , να ανταλλάξετε απόψεις κ να βρεις λύσεις στους προβληματισμους σου.

Χριστίνα Άρχων

Χριστίνα Άρχων

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΓΝΩΣΕΙΣ

Ως επιχειρηματίας πρέπει να γνωρίζετε αρκετά απ' όλα. Χρησιμοποιήστε τα Workshops μας για να μάθετε, να αναπτύξετε και να μεγαλώσετε την επιχείρηση σας.

 • Τα Βασικά της Επιχείρησης: Από τη δημιουργία του οράματός σας έως τη γνώση του κοινού στόχευσης και τη δημιουργία της επωνυμίας σας, θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε γερά θεμέλια για την επιχείρησή σας. 

 • Νοοτροπία & Προσωπική Ανάπτυξη​: Θα σας διδάξουμε πώς να ξεπεράσετε τους φόβους σας και να προετοιμάσετε τον εαυτό σας για επιτυχία, ώστε τελικά να επιτύχετε τους στόχους σας.

 • Μάρκετινγκ & Ανάπτυξη Επιχείρησης: Θα σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε τη στρατηγική σας, να προσελκύσετε περισσότερες ιδανικές επαφές και να τις μετατρέψετε σε περισσότερους πελάτες.

 • Χρήματα, Διαχείριση Χρημάτων & Ασφάλεια:  Μεταμορφώστε τη νοοτροπία σας για τα χρήματα, αυξήστε το εισόδημά σας, διαχειριστείτε τα οικονομικά σας και ασφαλίστε την online επιχείρησή σας σαν σωστή επαγγελματίας.

 • Συστήματα & Παραγωγικότητα:  Αυξήστε την παραγωγικότητά σας, εργαστείτε πιο αποτελεσματικά και αφαιρέστε το άγχος από τη λειτουργία της επιχείρησής σας.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

&

ΣΥΝΔΕΣΗ

Δεν πρόκειται μόνο για το TI ξέρετε, αλλά και για το ΠΟΙΟΝ γνωρίζετε. Εδώ θα βρείτε την υποστήριξη, τη λογοδοσία (θα σας κρατήσουμε συνεπείς στο λόγο σας) και τις συνδέσεις που χρειάζεστε για να ευδοκιμήσετε ως επιχειρηματίας.

 • "Buddy Up System" Συνδέστε τον εαυτό σας με την επαγγελματική σας φίλη, την επιχειρηματική σας συνεργάτιδα ή απλά ένα φιλικό πρόσωπο για να σας κρατήσει συνεπή στις εργασίες σας και να σας βοηθήσει να συνεχίσετε σε καλό δρόμο.

 • Μηνιαίες Live Συνεδρίες  Q&Α Στο Zoom,Κάντε ερωτήσεις και λάβετε απαντήσεις σχετικά με το τι μαθαίνετε ή εφαρμόζετε στην επιχείρησή σας, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε δυναμική ορμή για να συνεχίσετε την πρόοδο σας.

 • Συνεργασία, Υποστηρικτική Κοινότητα​Δημιουργήστε φιλίες, συνεργαστείτε και γνωρίστε υποψήφιους πελάτες.

 • Υποστήριξη από την Άννα & Ομάδα​, Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και να σας καθοδηγήσουμε στο επιχειρηματικό σας ταξίδι.

Τιμή Μέλος

το μήνα

 • Ολοκαίνουργιο Workshop από ειδικό - αναβαθμίστε την επιχείρησή σας και δείτε τα αποτελέσματα που θέλετε.

 • Συνεργάτης Υπευθυνότητας "Buddy Up System" - συνεργαστείτε με μία κυρία από τα μέλη του club δουλεύοντας μαζί της κάθε μήνα για να σας βοηθήσει να παραμείνετε συγκεντρωμένες.

 • Live ερωτήσεων και απαντήσεων μέσω Zoom -  λάβετε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας από την Άννα και τους απίστευτους ειδικούς.

 • Πρόσβαση στην private ομάδα Facebook - 24/7 υποστήριξη από την ομάδα της Άννας και τα άλλα μέλη.

Αγγελική Γενιτσαρίδου

Το Κατάκτησε το club και η Άννα προσωπικά είναι η παρέα εκείνη που μπορεί να σε βοηθήσει να λύσεις παρά πολλές απορίες και να κανεις πολλά βήματα μπροστά!!
Πραγματικά μια καλή παρέα που συζητάς άνετα ότι κι αν σε προβληματίζει ,χωρίς κανένα φόβο !
Παίρνεις τις απαντήσεις και εσυ προχωράς την επιχείρηση σου χαράζοντας το μονοπάτι που επιθυμείς!Η Άννα σε οδηγεί πάνω σ αυτό το μονοπάτι και σου δείχνει πως να περπατήσεις με το κεφάλι ψηλά!
Γίνετε ο δικός σου άνθρωπος!!!!
Είναι εκεί κάθε στιγμή!!!

Αγγελική Γενιτσαρίδου

 Αν θες να ξεκαθαρίσεις τους στόχους σου και να προχωρήσεις την επιχείρηση σου, στο Κατάκτησε το club, θα βρεις πληροφορίες προσβάσιμες, συγκεντρωμένες, με απλά λόγια και άμεσα εφαρμόσιμες. Και το κυριότερο, η Άννα είναι εκεί σε κάθε βήμα να σε στηρίξει, λύσει απορίες και ενθαρρύνει ακόμη και όταν εσύ δεν πιστεύεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις! Το Κατάκτησε το Club συνδυάζει πληροφορίες, υποστήριξη και έμπνευση με τον καλύτερο τρόπο.

Ελισάβετ - Ειρήνη Μιχαηλίδου

Ελισάβετ - Ειρήνη Μιχαηλίδου

Συχνές Ερωτήσεις

Παρακάτω θα βρείτε απαντήσεις στις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις


Πόσο κοστίζει για να γίνω μέλος;

Αν δεν πληρώσω ένα μήνα θα χάσω το προνόμιο της τιμής του ιδρυτικού μέλους;

Εάν δεν γίνω μέλος αυτόν τον μήνα, θα μπορώ να μπω στο club τον επόμενο μήνα;

Πόσο συχνά ανοίγουν οι εγγραφές στο club;

Γιατί περιορίζετε τις περιόδους εγγραφών;

Μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή μου ανά πάσα στιγμή;

Είμαι μόλις στο ξεκίνημα ... Χρειάζεται να έχω ήδη μια επιχείρηση για να ενταχθώ;

Είμαι επιχειρηματίας χρόνια. Αυτό το club είναι μόνο για νέους επιχειρηματίες; 

Κάνετε εκδηλώσεις;

Τι είναι τα Workshops;

Τα Workshops θα έχουν έξτρα χρέωση;

Μάχη Βερβέρη

ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ club θα έλεγα ότι πάρχουν πολλά group στο διαδίκτυο σχετικά με την επιχειρηματικότητα και το πώς μπορείς να τα καταφέρεις....Εδώ όμως δεν είσαι αόρατη και αυτό είναι που κάνει την διαφορά...είναι δίπλα σου τόσο η Άννα με τις επαγγελματικές της γνώσεις, να σε καθοδηγήσει για τον δρόμο που ζητάς και θέλεις να πετύχεις,όσο και τα μέλη που μέσα από τις δικές τους εμπειρίες και κοινούς προβληματισμούς δίνουν το παρόν σε μια ομάδα ξεχωριστή...οι εκπαιδεύσεις κατανοητές και στοχευμένες...Μια ευκαιρία για να επενδύσεις πρώτα στον εαυτό σου και μετά στην επιχείρηση σου.. για αποτελέσματα όμως που θα είναι μόνο δικά σου μιας και κάθε μία από εμάς είναι μοναδική με τους δικούς της στόχους! Το ταξίδι είναι δικό σου έχοντας στα χέρια σου τα σωστά εργαλεία!!!Μπες στην ομάδα μας!!!!

Μάχη Βερβέρη

Το Κατάκτησε Το κλαμπ είναι απαραίτητο για κάθε γυναίκα επιχειρηματίας που θέλει στήριξη και βοήθεια και από την Άννα και από άλλες επιχειρηματίες γυναίκες - είμαστε μία ωραία παρέα!

Φιόνα Μαριάν Βαρής

Φιόνα Μαριάν Βαρής
Katerinaven Jewels

Θεωρώ πως το “κατάκτησε το club” είναι ότι καλύτερο έχει δημιουργηθεί εδώ μέσα γιατί με την βοήθεια της Άννας και όλων των κοριτσιών που έχουν τις γνώσεις αλλά και την εμπειρία, προχωράς παρακάτω χωρίς τον φόβο ότι θα αποτύχεις, μαθαίνεις να παλεύεις, να μην τα παρατάς και να συνεχίζεις την προσπάθεια σου για την επιτυχία!!!

Κατερίνα Βεν.

Το κατάκτησε το club είναι μια μοναδική εμπειρία που κάθε γυναίκα επιχειρηματίας αξίζει να ζήσει.Τόσο για τις γνώσεις που θα αποκομίσεις όσο και για την ενότητα και την αλληλεγγύη των γυναικών μέσα σε αυτήν την ομάδα και αυτό το έχει επιτύχει η 

Anna Nadine Wilson

!!!Σε ευχαριστούμε πολύ για την βοήθεια σου είσαι πάντα πρόθυμη και έτοιμη σε κάθε μας δυσκολία για να πάμε την επιχείρηση μας ένα βήμα παρακάτω κάθε φορά φτάνοντας τους στόχους μας η κάθε μία!!!

Μαρία Αγογλωσσάκη

Maria Agoglosaki
Ρούλα Πασχαλίδου

Σ'όλο τον αγώνα που έχω κάνει εδώ και πολύ μεγάλο διάστημα για να στήσω και να ωθήσω σωστά την online επιχείρηση μου , η πιο ουσιαστική επένδυση για μένα ήταν η συμμετοχή μου στο ΚΑΤΑΚΤΗΣΕ ΤΟ CLUB. Πήρα πληροφορίες πολύ χρήσιμες από τις τεράστιες γνώσεις της 

Anna Nadine Wilson

 .Βοηθήθηκα από τα workshops αλλά και από τις γνώσεις και την εμπειρία των κοριτσιών που είχαν όλη την καλή διάθεση να βοηθήσουν. Υποστήριξη , αλληλεγγύη , πλούτος γνώσεων!!Αυτά τα όπλα παίρνεις από το ΚΑΤΑΚΤΗΣΕ ΤΟ CLUB !!

Ρούλα Πασχαλίδου

Άννα Γουίλσον

Ιδρύτρια του "ΚΑΤΑΚΤΗΣΕ ΤΟ" club

&

Coach / Εκπαιδεύτρια Επιχειρηματικής Επιτυχίας και Επαγγελματικής Ελευθερίας

Η ουσία είναι αυτή: Η επιτυχία δεν είναι τυχαία. Εάν θέλετε να επιτύχετε καταπληκτικά πράγματα και να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση, πρέπει να το κάνετε ηθελημένα, με σκοπό, καθημερινά! 

Ξεκίνησα και τις δύο επιχειρήσεις μου χωρίς κεφάλαιο έναρξης, χωρίς επιχειρηματικούς εταίρους, χωρίς εμπειρία στον κλάδο στον οποίο έμπαινα, χωρίς ειδικές διασυνδέσεις. Οι επιχειρήσεις μου δεν πέτυχαν τυχαία, πέτυχαν βάσει στρατηγικής. 

Εφόσον κατάφερα να το κάνω εγώ, μπορεί να το κάνει ο καθένας. Χωρίς αμφιβολία!

"Ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε πόσο ικανές είστε αληθινά"


Featured in


© Copyrights by Anna Wilson Coaching. All Rights Reseved.