Πάντα πίστευα ότι φτιάχτηκα για περισσότερα. Μετά από χρόνια σε διάφορες δουλειές και με συνεχόμενα ωράρια την καλοκαιρινή περίοδο, ήξερα ότι δεν θα έμενα για πάντα σε αυτόν τον κλάδο. Ήξερα ότι είχα κάποιο άλλο σκοπό στη ζωή μου. Για μένα η ιδανική εργασία θα μου επέτρεπε να δουλεύω από το σπίτι, γύρω από την οικογένειά μου, όποτε χρειαζόταν και από οπουδήποτε βρισκόμουν! Σύντομα συνειδητοποίησα ότι το να είμαι υπάλληλος δεν ήταν αυτό που ονειρευόμουν.


Μεγάλωσα σε μία ευκατάστατη οικογένεια με άντρες και γυναίκες επιχειρηματίες. Δεν μας έλειψε ποτέ τίποτα, παρά μόνο η φυσική παρουσία του εργασιομανούς επιχειρηματία πατέρα μου. Ήταν ο ιδιοκτήτης των τριών πιο δημοφιλών αραβικών εστιατορίων, τη δεκαετία του '80, στην παραλιακή της Αθήνας - τρεις εξαιρετικά επιτυχημένες επιχειρήσεις.


Δυστυχώς το 2003 τον έχασα και συνειδητοποίησα ότι δεν είχα αρκετές παιδικές αναμνήσεις μ' εκείνον, κάτι που με στεναχώρησε βαθύτατα. Όταν έγινα μητέρα, αντιλήφθηκα (λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα) ότι γινόμουν εργασιομανής όπως ο πατέρας μου! Έλειπα για ώρες μακριά από τον γιο μου και μερικές φορές μήνες αν δούλευα την καλοκαιρινή περίοδο. Ο χειρότερος εφιάλτης μου γινόταν πραγματικότητα και βρέθηκα να μην μπορώ να μεγαλώσω τον γιο μου όπως φανταζόμουν. Εκεί, λοιπόν, αγωνιζόμουν για να επιβιώσω όταν αποφάσισα να κάνω το βήμα και να μετακομίσω στην Αγγλία για να ακολουθήσω το όνειρό μου να γίνω πιστοποιημένη wedding planner.


Με καρδιά γεμάτη όνειρα είχα την ευκαιρία για πρώτη φορά στη ζωή μου να δημιουργήσω την επιχείρησή μου. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους, συνειδητοποίησα ότι δεν ήξερα τίποτα για τη λειτουργία μιας διαδικτυακής επιχείρησης. Για πολύ καιρό δεν είχα πελάτες και τότε αποφάσισα να προσλάβω μια business coach. Δεν είχα καθόλου κεφάλαιο ή χρήματα για επένδυση, αλλά ήξερα βαθιά μέσα μου ότι έπρεπε να προσλάβω αυτή την coach. Πήρα ένα επιχειρηματικό δάνειο, άνοιξα το μυαλό μου και φρόντισα να δουλέψω πολύ σκληρά ώστε να κερδίσω όσο το δυνατόν περισσότερα από την εμπειρία.

 

Τότε άλλαξαν όλα στη ζωή μου! Μόλις άρχισα να δουλεύω με την business coach και μέσα σε τρεις μήνες έμαθα τόσα πολλά για τις επιχειρήσεις και ακολούθησα ένα συγκεκριμένο σχέδιο στρατηγικής που με οδήγησε από τους μηδέν πελάτες στους ιδανικούς μου πελάτες, κερδίζοντας σε ένα μήνα αυτά που θα κέρδιζα σε ένα έτος εργασίας με την part-time απασχόλησή μου.


Οι συνάδελφοι και οι συνεργάτες μου στον κλάδο του γάμου άρχισαν να με ρωτούν πώς έγινε αυτό. Έτσι άρχισα να τους βοηθάω κοιτάζοντας τις επιχειρήσεις τους, ανακαλύπτοντας μαζί τους ιδανικούς πελάτες τους και βρίσκοντας τρόπους  που θα μπορούσαν να τους προσελκύσουν. Έτσι, άρχισαν να βλέπουν επιτυχίες και αύξησαν το εισόδημά τους, λόγω της βοήθειας που τους είχα προσφέρει.


Συνειδητοποίησα τότε, πως ήθελα να βοηθήσω τους ανθρώπους να δημιουργήσουν τις επιχειρήσεις των ονείρων τους και να εργαστούν υπό τις δικές τους συνθήκες. Ήθελα να μοιραστώ τις γνώσεις μου για τις επιχειρήσεις και να βοηθήσω τους επαγγελματίες που χρειάζονται έμπνευση. Μου αρέσει να εμπνέω τους άλλους και να τους κάνω να πιστεύουν ότι μπορούν να ακολουθήσουν τα όνειρά τους.


Έτσι, αποφάσισα να ακολουθήσω την καριέρα του business coach και να μοιραστώ με τους πελάτες μου όσα έχω μάθει ως τώρα. Θέλω να σας βοηθήσω να ενισχύσετε το εισόδημα σας, κάνοντας πράγματα που σας εμπνέουν, δουλεύοντας γύρω από τις οικογένειές σας, όπως ακριβώς κι εγώ!


Έτσι, μαζί με τον υπέροχο σύζυγό μου, φροντίζουμε τα παιδιά μας δημιουργώντας όμορφες αναμνήσεις χωρίς να χρειάζεται να θυσιάσει κάποιος από τους δύο την καριέρα του ή το όνειρο της επαγγελματικής επιτυχίας.


Πίστεψέ με, αν μπορώ εγώ, μπορείς κι εσύ!

Άννα Γουίλσον

Business Success & Freedom Coach

American Union of NLP, Business Coach, Sales Psychology Expert, Launching Online Courses Expert.

© Copyrights by Anna Wilson Coaching. All Rights Reseved.