Συνεργάζομαι με την Άννα έξι μήνες. Έχω πάρα πολλά να πω για την γλυκιά αυτή κοπέλα που βρέθηκε στον δρόμο μου τυχαία (τουλάχιστον ετσι νόμιζα στην αρχή γιατί μετά απο την καθοδήγηση της ανακάλυψα οτι τίποτα δεν είναι τυχαίο, εμείς προκαλούμε την τύχη μας ). Σαν προσωπικότητα εχω να πω ότι είναι το πιο ενθαρρυντικό, καλοπροαίρετο, θετικό πλάσμα που έχω γνωρίσει. Σε παίρνει από το χεράκι και σου δείχνει βήμα βήμα τι πρέπει να κάνεις για να αναδειχτεί η δουλειά σου που τόσο πολύ αγαπάς, πως να θέτεις στον εαυτό σου στόχους και όρια. Όλοι νομίζουμε οτι έχουμε στοχους και εγώ αυτό νόμιζα όμως στην πραγματικότητα πριν αρχίσω να δουλεύω με την Άννα απλά έτρεχα χωρίς σταματημό αλλα χωρίς να ανταμείβομαι για τον κόπο μου. Τώρα πια μετά απο έξι μήνες έχω ένα μονοπάτι προς την κορυφή των στόχων μου και τους κατακτώ καθημερινά βήμα βήμα. Άννα μου το ευχαριστώ είναι πραγματικά τόσο λίγο. Χαίρομαι που δουλεύω μαζί σου θα σε ακολουθώ πιστά γιατί θεωρώ ότι πάντα θα δίνεις και έχεις τόσα πολλά. Σε ευχαριστώ

Αλεξία Παπαδοπούλου

Αλεξία Παπαδοπουλου, ιδιοκτητρια του byalexia
Στέλλα Λίβα

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκπαιδευτικές ενότητες που καλύπτουν βασικές και ουσιαστικές ανάγκες προκειμένου να μπουν σωστά θεμέλια για την επαγγελματική-κ όχι μονο-ανάπτυξη. Κατά την διάρκεια του προγράμματος άλλαξα και βελτίωσα την καθημερινότητα μου και την δουλειά μου! Κέρδισα τέτοιες οδηγίες και γνώσεις που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να τις ανακαλύψω μόνη μου, θα έχανα πολύτιμο χρόνο κ ίσως σε βάθος χρόνου να τα εγκατέλειπα. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία γεμάτη χαρά, απίστευτα συναισθήματα, με καλλιέργεια δύναμης και ελπίδας! Anna Wilson is the best!

Στέλλα Λίβα

Στέλλα Λίβα

Δουλεύω εδώ και 6 μήνες με την Άννα στο πρόγραμμα της το VIP 1-1 και πραγματικά έχω δει την επιχείρηση μου να πηγαίνει όλο και καλύτερα . Με έχει βοηθήσει παρά πολύ και έχω κάνει πραγματικά μεγάλη πρόοδο !!! Μαθαίνω συνεχώς κάτι καινούριο !!Δεν σταματάω ποτέ να μαθαίνω πράγματα μαζί της ανυπομονώ κάθε μέρα τι νέο θα μάθω . Νιώθω τυχερή που τη γνώρισα είναι πολύ καλό παιδί και θέλει πραγματικά να βοηθήσει !!! Προσωπικά συμμετέχω σε όλα τις τα προγράμματα δεν μπορώ να χάσω τίποτα !!! Άννα μου σ ευχαριστώ πολύ για όλα είσαι θησαυρός !!!!!

Σοφία Φραγκιαδουλάκη

Μάχη Βερβέρη

ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ club θα έλεγα ότι πάρχουν πολλά group στο διαδίκτυο σχετικά με την επιχειρηματικότητα και το πώς μπορείς να τα καταφέρεις....Εδώ όμως δεν είσαι αόρατη και αυτό είναι που κάνει την διαφορά...είναι δίπλα σου τόσο η Άννα με τις επαγγελματικές της γνώσεις, να σε καθοδηγήσει για τον δρόμο που ζητάς και θέλεις να πετύχεις,όσο και τα μέλη που μέσα από τις δικές τους εμπειρίες και κοινούς προβληματισμούς δίνουν το παρόν σε μια ομάδα ξεχωριστή...οι εκπαιδεύσεις κατανοητές και στοχευμένες...Μια ευκαιρία για να επενδύσεις πρώτα στον εαυτό σου και μετά στην επιχείρηση σου.. για αποτελέσματα όμως που θα είναι μόνο δικά σου μιας και κάθε μία από εμάς είναι μοναδική με τους δικούς της στόχους! Το ταξίδι είναι δικό σου έχοντας στα χέρια σου τα σωστά εργαλεία!!!Μπες στην ομάδα μας!!!!

Μάχη Βερβέρη

Το Κατάκτησε Το κλαμπ είναι απαραίτητο για κάθε γυναίκα επιχειρηματίας που θέλει στήριξη και βοήθεια και από την Άννα και από άλλες επιχειρηματίες γυναίκες - είμαστε μία ωραία παρέα!

Φιόνα Μαριάν Βαρής

Φιόνα Μαριάν Βαρής
Katerinaven Jewels

Θεωρώ πως το “κατάκτησε το club” είναι ότι καλύτερο έχει δημιουργηθεί εδώ μέσα γιατί με την βοήθεια της Άννας και όλων των κοριτσιών που έχουν τις γνώσεις αλλά και την εμπειρία, προχωράς παρακάτω χωρίς τον φόβο ότι θα αποτύχεις, μαθαίνεις να παλεύεις, να μην τα παρατάς και να συνεχίζεις την προσπάθεια σου για την επιτυχία!!!

Κατερίνα Βεν.

Το κατάκτησε το club είναι μια μοναδική εμπειρία που κάθε γυναίκα επιχειρηματίας αξίζει να ζήσει.Τόσο για τις γνώσεις που θα αποκομίσεις όσο και για την ενότητα και την αλληλεγγύη των γυναικών μέσα σε αυτήν την ομάδα και αυτό το έχει επιτύχει η 

Anna Nadine Wilson

!!!Σε ευχαριστούμε πολύ για την βοήθεια σου είσαι πάντα πρόθυμη και έτοιμη σε κάθε μας δυσκολία για να πάμε την επιχείρηση μας ένα βήμα παρακάτω κάθε φορά φτάνοντας τους στόχους μας η κάθε μία!!!

Μαρία Αγογλωσσάκη

Maria Agoglosaki
Katerinaven Jewels

Σ'όλο τον αγώνα που έχω κάνει εδώ και πολύ μεγάλο διάστημα για να στήσω και να ωθήσω σωστά την online επιχείρηση μου , η πιο ουσιαστική επένδυση για μένα ήταν η συμμετοχή μου στο ΚΑΤΑΚΤΗΣΕ ΤΟ CLUB. Πήρα πληροφορίες πολύ χρήσιμες από τις τεράστιες γνώσεις της 

Anna Nadine Wilson

 .Βοηθήθηκα από τα workshops αλλά και από τις γνώσεις και την εμπειρία των κοριτσιών που είχαν όλη την καλή διάθεση να βοηθήσουν. Υποστήριξη , αλληλεγγύη , πλούτος γνώσεων!!Αυτά τα όπλα παίρνεις από το ΚΑΤΑΚΤΗΣΕ ΤΟ CLUB !!

Ρούλα Πασχαλίδου

ΧΡΥΣΑ ΧΑΣΑΠΗ

Το κατέκτησε το club είναι η καλύτερη επένδυση που κάνω για τον εαυτό μου και για την επιχείρηση μου! Μαθαίνω τόσα πολλά πράγματα και γνωρίζω πολλές γυναίκες επιχειρηματίες που η μία βοηθά την άλλη για έναν και μόνο σκοπό ..Την επιτυχία! Η Άννα είναι δίπλα μας κάθε στιγμή και μας παροτρύνει να συνεχίσουμε και να μείνουμε σταθερές στον στόχο μας! Είναι η φίλη που θα ήθελες να έχεις δίπλα σου και να την συμβουλευεσαι ανά πάσα ώρα και στιγμή!

Χρύσα Χασάπη

 Το ΚΑΤΑΚΤΗΣΕ ΤΟ CLUB είναι απαραίτητο για κάθε γυναίκα επιχειρηματια, είτε ξεκινάει τώρα, είτε έχει ήδη την επιχείρηση της αλλά θέλει βελτίωση ώστε να πετύχει! Το καλύτερο για εμένα είναι τα workshops από όπου μπορείς να αντλησεις πολλές χρήσιμες πληροφορίες, ενώ και στα εβδομαδιαία Q&A μπορείς να συζητήσεις με τα άλλα μέλη (και φυσικά την Άννα) , να ανταλλάξετε απόψεις κ να βρεις λύσεις στους προβληματισμους σου.

Χριστίνα Άρχων

Χριστίνα Άρχων
Αγγελική Γενιτσαρίδου

Το Κατάκτησε το club και η Άννα προσωπικά είναι η παρέα εκείνη που μπορεί να σε βοηθήσει να λύσεις παρά πολλές απορίες και να κανεις πολλά βήματα μπροστά!!
Πραγματικά μια καλή παρέα που συζητάς άνετα ότι κι αν σε προβληματίζει ,χωρίς κανένα φόβο !
Παίρνεις τις απαντήσεις και εσυ προχωράς την επιχείρηση σου χαράζοντας το μονοπάτι που επιθυμείς!Η Άννα σε οδηγεί πάνω σ αυτό το μονοπάτι και σου δείχνει πως να περπατήσεις με το κεφάλι ψηλά!
Γίνετε ο δικός σου άνθρωπος!!!!
Είναι εκεί κάθε στιγμή!!!

Αγγελική Γενιτσαρίδου

 Αν θες να ξεκαθαρίσεις τους στόχους σου και να προχωρήσεις την επιχείρηση σου, στο Κατάκτησε το club, θα βρεις πληροφορίες προσβάσιμες, συγκεντρωμένες, με απλά λόγια και άμεσα εφαρμόσιμες. Και το κυριότερο, η Άννα είναι εκεί σε κάθε βήμα να σε στηρίξει, λύσει απορίες και ενθαρρύνει ακόμη και όταν εσύ δεν πιστεύεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις! Το Κατάκτησε το Club συνδυάζει πληροφορίες, υποστήριξη και έμπνευση με τον καλύτερο τρόπο.

Ελισάβετ - Ειρήνη Μιχαηλίδου

Ελισάβετ - Ειρήνη Μιχαηλίδου
ΜΑΙΡΗ ΚΟΛΟΒΟΥ

Η αλήθεια είναι ότι ήμουν αρκετά διστακτική στην αρχή με όλα αυτά που υποσχόταν μια τέτοια ομάδα. Αρκεί όμως να γνωρίσει κανείς την Anna Wilson. Είναι ακριβώς ο τύπος του ανθρώπου που αμέσως σε "ξεκλειδώνει" και σου εμπνέει εμπιστοσύνη όχι μόνο τις γνώσεις της που τις μοιράζεται απλόχερα μαζί σου αλλά και με το ύφος της καλύτερης φίλης σου. Η Anna είναι πάντα εκεί να σε βοηθήσει, να σε μάθει, να σε ξεμπλέξει και να σου δείξει ότι χρειαστείς, πολλές φορές εις βάρος του δικού της χρόνου. Και μετά μπορείς να αφεθείς στην αγκαλιά της καλύτερης ομάδας. Νομίζω ότι το ΚΑΤΑΚΤΗΣΕ ΤΟ CLUB είναι η καλύτερη επένδυση που έκανα για μένα και την επιχείρησή μου.

Μαίρη Κολοβού

 Ως full time εργαζόμενη μητέρα που αποφασίζει να ασχοληθεί με διαδικτυακή επιχείρηση με προοπτική εξέλιξης, θα σου πω ότι στο ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ CLUB βρήκα υποστήριξη , έμπνευση και καταρτισμένη καθοδήγηση!
Δεν θα νιώσεις μετέωρη, να χάνεσαι στην πληροφορία, γιατί πάντα είναι εκεί η Άννα να σε προσγειώσει. Με τα εβδομαδιαία ομαδικά Q&A, σου λύνει απορίες και με τα μηνιαία Workshops με τους επαγγελματίες καλεσμένους, σε εκπαιδεύει! Η κάθε γυναίκα επιχειρηματίας του Club, με την ιστορία και την πορεία της, σου μεταφέρει την εμπειρία και ενίοτε την βοήθειά της.
Προσωπικά θα πω ότι η αλληλοβοήθεια μεταξύ των μελών είναι πολύ σημαντική τόσο στο ξεκίνημα όσο και στην εξέλιξη! Ακόμη το σκέφτεσαι??

Στέλλα 

Στέλλα

Featured in


© Copyrights by Anna Wilson Coaching. All Rights Reseved.